#stopmadspild

Nu skal vi til det!

Nyt år, nye vaner og alt sammen er godt for dig og for mig og dem omkring os.

Det første vi skal snakke om er #stopmadspild

Stop spild af mad

Stop spild af mad.

Tænker du over hvad du gør med dine madrester, frugten eller grøntsagerne der er ved at blive for gamle eller du måske bare ikke selv får dem brugt. Smider du det “bare” ud?

Det kan du nemt og hurtigt gøre noget ved. Du kan nemlig i denne Facebookgruppe give de madvarer væk du ikke vil have mere. Uanset om det er hvedemel, hakkebøffer eller plettede bananer.I stedet for at smide mad ud, så skal du give det væk! Nemt. Lige her Mad Gives Væk eller en af de andre mere lokalegrupper.

Hvis du gerne vil have, at jeg laver en gruppe i dit område, så skriv en kommentar. Så fikser vi det.

Tabu

Mange synes det er tabu at tage imod mad og andre synes det er pinligt at give det væk. Men come on, det er det på INGEN måde. Det er til gavn for os alle. Alle.

Giv din mad væk med glæde. Tag imod mad med glæde og vid med dig selv, at du på begge måder har gjort en fantastisk god gerning.

Jyllands Posten

Meld dig ind i en af Facebookgrupperne nu, men læs også dette link på Jyllands Posten, for det handler blandt andet om mig 😂 Men det handler i den grad også om det at dele og give væk.

Too Good To Go

Her lige en bonusinfo: Appen Too Good To Go.

Herigennem kan man købe rigtig billig mad.

Ditte

Næste gang snakker vi deleøkonomi.

Følg alle min tossede ting her:

4 comments / Add your comment below

  1. Ih hvor er det et godt initiativ. Er der en lokal gruppe ude i nærheden af Ballerup?

    Jeg prøver også at gøre lidt for at blive bedre til at passe på vores allesammens jord. Kig evt ind på bloggen og se hvordan jeg gør det!

    1. Der er ikke en specifikt for Ballerup og omegn. Jeg laver gerne en gruppe og du kan være administrator med mig, hvis du er interesseret? Jeg tjekker straks din blog 👌🏻😘

Skriv et svar