Fra dengang det var varmt

Skønt vejret er smukt, så er det nu rart at kigge tilbage på en sommer der var fantastisk, hvis man altså var på ferie et varmt sted. Suk.

Fra dengang det var varmt Samtidig er det snart tid til at kigge efter ferie, hvis man vil have det største udvalg til de billigste penge.

Fra dengang det var varmt

Fra dengang det var varmt tog min skønne datter disse billeder. Hun er nærmest ekspert i gode billeder, så det var med fuld tiltro til hendes evner. Fra dengang det var varmt Fra dengang det var varmt Fra dengang det var varmt

I øvrigt

Denne sommer er i øvrigt også den sommer, hvor jeg fik lidt kulør for første gang i 14 år. Thanks to Imedeen Tan Optimizer. I øvrigt også første gang vi har lejet bolig via Air bnb, Begge dele gør jeg gerne igen,God mandag!Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar