Whole Woman

New Year New Me, eller noget…

Er det bare en kliché eller?

Jeg faldt nemlig over noget (interessant) på Karina Von d’Ahes IG. Nogle kort. Faktisk lagde jeg først mærke til dem, fordi de var pæne og som I ved jeg ikke kan stå for noget der skinner 🙄

“Whole Woman”

Jeg fandt ud hvor kortene var fra. I virkeligheden var de slet ikke til mig, men til en veninde. Fordi de havde så stærk en mening (og var pæne), så blev jeg nødt til at have et sæt Whole Woman kort selv.

Visdomsord

Kortene er fyldt med visdomsord og betydningen af disse ord. Meningen er at man trækker et kort i bunken og læser OG FORSTÅR hvad der står. Siger dem til sig selv og husker sig selv på dem i løbet af dagen.

Kliché?

Det er så her min New Year – New Me kommer ind. For er det en kliché?Ved at kigge på disse kort, der er i øvrigt ikke en rigtig eller forkert måde at bruge kortene på. Man kan trække et kort hver dag, man kan trække et kort når man synes man har lyst eller brug for det. Man kan vælge om det skal være er rosa, lyseblåt eller sandfarvet kort. Bare du læser og forstår.Æsken med mine kort står på vores trappe og trappen er et centralt punkt i vores lejlighed, så den går vi forbi mange gange om dagen og kan dermed ikke undgå at se disse kort.Disse er bare tre eksempler, resten må du selv købe dig til 😉

“Føl ordene”.

Nu ved jeg godt, at jeg lige er startet på at læse og føle disse kort og du må godt synes jeg er kuk kuk, men disse kort talte altså til mig da jeg så dem. De er smukke og har en fantastisk betydning. Derfor skal de have en chance.De er i øvrigt købt af Kristina Trolle på hendes hjemmeside Whole Woman. Jeg tror alle kunne trænge til at læse noget positivt ind imellem, selv sådan en positiv og glad kvinde som mig. Det kan man ikke få nok af.Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar