Min mor

Min mor har fødselsdag (tillykke med fødselsdagen) og jeg kan vidst ikke komme udenom, at hun er verdens bedste mor.

Jeg prøver at opdrage mit eget barn, som jeg selv er blevet opdraget. Med kærlighed, rammer og en god portion sund fornuft og det virker. Simpelt så nemt det kan være.

For et stykke tid siden fandt jeg denne bog af Annemette Fuhrman og købte den straks til min mor. Hun ved det bare ikke endnu. Købte i øvrigt også en til mig selv.

Ville faktisk købe en til alle de mødre jeg kender, men så var bogen simpelthen udsolgt fra forlaget. Hvad sker der for det?!! Overvej lige at genoptrykke den! Måske den er til at få igen, I don’t know.

Vi er nu ret tætte, så for mig handler det ikke om at være tættere, men mere for at få lidt mere indblik i hendes liv. Bogen er nemlig fyldt med spørgsmål, som min søde mor skal svare på, hvis hun vil :-)))

Samtidig ville det være en genial gave til mit barn på et tidspunkt.

#Minmor

Tillykke med fødselsdagen verdens bedste mor. Håber du bliver glad for gaverne.

Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar