Glitter Mama er i USA

Åbenbart elsker fotografer i USA mine Metallic Tattoos og mine Face Crystals. Heldigt for mig, for jeg får lov til at bruge billederne mod, at jeg selvfølgelig krediterer dem alle steder.

Mikelyn Renee Photography har bl.a. sendt mig disse billeder.

Uanset hvordan jeg synes billederne ser ud (jeg synes de er fantastiske), så må jeg ikke redigere i dem. På spejdere!

Der er også dette:

De er jo smukke, de unge damer. Vildt fotogene.

Fotografen har talent.

Jeg deler selvfølgelig alle billederne på både Facebook og Instagram in due time.

Glitter Mama er i USA 🙂

Hjemmeside

Faktisk har jeg lavet en ny hobby hjemmeside: www.glittermama.dk Det er dælme da oplagt.

Det er meningen den skal fungere, som blog, men også, som et sted hvor man kan finde mine ting. Google manglede mig og mine ting og nu er de der. Selvfølgelig kan mine ting findes via google og henvisningerne til mine sociale medier og min Etsy-shop, men en platform på denne måde tror jeg er en god ide. I hvert fald var det sjovt at lave.

Headerbillede

Headerbillede… Jeg er ved at få lange glitter boobs af det. Jeg kan ikke lave et billede jeg synes er perfekt. Så indtil må det være som det er. Laver du et headerbillede til mig, som jeg bruger, så skal jeg nok linke og tagge og hvad har vi. Møs møs.

Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar