Glossier

Kender du mærket Glossier?

Jeg kender mærket fra ture til New York. Jeg blev sendt derind af en venindes datter og tilfældigvis tog vores tidligere udvekslingsstuderende min datter og mig med derind sidst vi var i New York. Jeg har faktisk skrevet om butikken før.

Det jeg egentlig ville sige er, at denne Instagramvenlige butik nu sender til Danmark fra et sted i Europa, så der kommer ikke told på varerne og der er gratis fragt over 299 kr. Det beløb kan man altså også hurtigt få brugt.

Butikken

Butikken eller helt rigtig butik var det ikke. De havde en pop up butik i Bredgade her under modeugen, men den er desværre lukket og derfor er det godt man kan bestille online, men tjek lige hvad der mødte en når man kom derind.

Det er dælme da smukt.

Sådan her så deres displays generelt ud.

Hvide med lyserøde produkter. Indeni var farverne dog anderledes. Heldigvis. For jeg gider ikke bruge lyserød foundation eller lyserød brow gel.

Produkterne

Produkterne er generelt gode og drøje i brug.

Jeg skal vise jeg nogle af de produkter jeg allerede har så I kan se dem og se indpakningen…

Tjek deres hjemmeside.

Glossier 🌸

/Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar