Spørgsmål til min krop!

Apropos modelopslag er på bloggen.

Tænk sig:

Jeg blev spurgt om jeg også var glad for min krop da jeg var tynd og slank? Ja! Jeg elsker min krop, uanset hvilken størrelse den har.

Sydfrankrig

Tanker

Jeg ved godt det ikke er alle forundt at have det sådan, men sådan har je det altså (!) og jeg håber og ved det smitter af på min modelhøje og modelslankedatter. Min dejlige datter er modsat mig. Høj og slank og jeg er lille og chubby.

Derfor kan jeg heller ikke lade være med at dele mine tanker.

Mig

Dette er mig før min elskede datter blev født. Slank og mørk.

20 år siden

Dette er også mig. Chubby og lys.

1 måned gammel

Glad type!

Helt ærligt, så synes jeg altså vældig godt om mit udseende. På alle måder og hvis du tror, at det ikke forholder sig sådan, jamen så er det bare ærgerligt. For dig.

Spørgsmål til min krop!

Men tænk sig, at en af “mine veninder” spørger mig om sådan noget. Der blev jeg godt nok lidt par.

Jeg siger ikke, at alle skal have det sådan, som jeg har det, men sådan har jeg det og jeg ville ønske, at flere havde det ligesom mig og jeg håber derfor mig min positive tilgang til mit udseende kan smitte bare en lille smule af på dem jeg omgåes.

Føromtalte veninde har fået en verbal glad. Det viste sig faktisk, at hun ikke var glad sin slanke krop.

Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar