Hunden Holly

Jeg har jo hund.

En cavapoo der hedder Holly.

Verdens sødeste hund.

Hunden Holly

Hunden Holly er sød, kærlig, lærenem og tillidsfuld, men det sidste er alle hunde, i hvert fald indtil de lærer det modsatte.

Hunden Holly er lige blevet 2 år.

Knap 500 billeder har jeg af hunden Holly. Det kunne sagtens være flere, men man kan ikke se den lille sorte hunds øjne og så gider jeg helt ærligt ikke have så mange billeder af hende 😂

Cavapoo

Jeg skrev før, at hun er en cavapoo og det er en blanding af en tøjpuddel og en Cavalier King Charles spaniel.

Hun er det man kalder for allergivenlig. Hun fælder nemlig ikke.

Underuld

De fåes mere eller mindre krøllede end min. Det kan på den ene eller anden måde have betydning for deres underuld, om de har det eller ej. Holly har ingen underuld, så når vi går det koldere vejr i møde, så får hun tøj på. Hun har tøj på 5-6 måneder om året. Hvis ikke hun har tøj på, så fryser hun. Ligesom os mennesker og det skal min hund altså på ingen måde gøre, hvis det står til mig. Det er synd!

Tøj til hunden

Når hun nu alligevel skal have tøj på, så kan vi ligeså godt hygge os med det. Hun er bare glad for, at hun ikke skal fryse. Så tøj til hunden varierer. Kunne man forestille sig en halloweensweater eller måske julesweater? Ja, det kan man godt 😂

Sødere julehund skal man altså lede længe efter.

Ditte

Følg alle min tossede ting her:

Skriv et svar